PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

Mini rokomet na OŠ Škofljica in POŠ LavricaTRENER : Nik Hvala Stojanovič

URNIK TRENINGOV:

- POŠ Lavrica: treningov na POŠ Lavrica ne bo, ker ni prostorskih možnosti, zato so otroci od 1. do 3. razreda vabljeni na trening na OŠ Škofljica v okviru spodaj navedenih terminov.
-Škofljica: torek, šolska telovadnica med 15:00 in 16:00 uro ter v petek v veliki dvorani med 15:00 in 16:00 uro. Naši trenerji bodo ob 15:00 uri otroke prevzeli v učilnicah podaljšanega bivanja.

 Otroci od 4. razreda dalje pa so vabljeni na trening z ekipo mlajši dečki, in sicer v ponedeljek, torek, četrtek in petek ob 16. uri v veliko dvorano.

 

 

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran