Napovednik

filler1

TEKME DOMA:

SDB: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : MRK Ljubljana, v četrtek 19.9.2019 ob 17:30 uri

MDA: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Celje, v soboto 21.9.2019 ob 11:00 uri


KADETI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : MRK Ljubljana, v torek 24.9.2019 ob 17:30 uri

MLADINCI: ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak : RK Grosuplje, v sredo 25.9.2019 ob 17:00 uri


 

TEKME V GOSTEH:

SDB:
RK Cerklje : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, v soboto 21.9.2019 ob 13:00 uri

KADETI: RK Cerklje : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, v soboto 21.9.2019 ob 14:30 uri

SDA: RD Alples Železniki : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, v nedeljo 22.9.2019 ob 11:00 uri

MLADINCI: RD LL Grosist Slovan : ŠRD Škofljica Pekarna Pečjak, v nedeljo 22.9.2019 ob 15:30 uri

Video Rokometne zveze Slovenije

Naših 50 let

bilten

Glavni pokrovitelji

ObcinaSkofljica
button

PRISTOPNA IZJAVA

pdf

ZAHTEVEK ZA DOHODNINO

pdf

IGRAM ROKOMET IN PLEŠEM 2015

V soboto, 30.5.2015, se je v lepem sončnem dnevu, na igrišču pred osnovno šolo, zopet odvijala tradicionalna prireditev »Igram rokomet in plešem«. Zbrala se je  pisana množica športnikov-od najmlajših do starejših, ljubiteljev športa in pa obiskovalcev, ki so prišli samo na druženje in prijateljski klepet. Od enajstih naprej, ko so prireditev s svojo plesno točko odprle Cici Frkljice in prvo rokometno tekmo odigrali naši najmlajši rokometaši (mini rokomet), pa do 20.00, ko so uradni del sklenili naši članski rokometaši, je bilo na in ob igrišču slišati športno navijanje, smeh, klepet in dobro voljo. Dobro je bilo poskrbljeno tudi za hrano in pijačo, delil se je tudi brezplačni sladoled, ki so si ga najmlajši obiskovalci lahko do onemoglosti privoščili.

Na rokometnem delu prireditve so nastopile vse domače selekcije -  mini rokomet, mlajši dečki A in B, starejši dečki, kadeti, mladinci, člani in pa dve veteranski ekipi – Veterani in Še lahku, v goste pa so prišli rokometaši iz Iga (Mokerc), Slovana, Krim-Olimpije, Grosuplja in Gorenja iz Velenja. Pri mlajših selekcijah so se rokometašem pridružili še starši, ki so oblikovali ekipe in se s svojimi otroci tudi pomerili v rokometni tekmi.

fotogalerija

Pred vsako tekmo so nas razveseljevale tudi naše plesalke – od že prej omenjenih Cici Frkljic, preko nekaj plesnih tandemov, Mini Frkljic, Frkljic, Star Frkljic, Frkelj, pa do 30+, ki so ponovno dvignile temperaturo in požele velik aplavz prisotnih. Koreografije vseh skupin so bile vrhunske, njihova pripravljenost pa na visoki ravni, saj plesalke še niso sklenile tekmovalnega ritma. Čaka jih še evropsko prvenstvo v Zadru, kamor potuje kar nekaj selekcij škofeljskih plesalk.
Tudi rokometaše čakajo še zaključni – počitniški turnirji, saj štiri selekcije potujejo na rokometni turnir v Makarsko.

Skratka, Športno društvo Škofljica je uspelo zelo lepo organizirati še eno tradicionalno prireditev Igram rokomet in plešem. Vsi člani, ki delajo v upravnem odboru, kot vodje ekip, trenerji in spremljevalci,  so vložili mnogo truda in napora, darovali ogromno svojega prostega časa in vložili ogromno energije, da je vse potekalo tako kot mora. Da je prireditev iz leta v leto bolj priljubljena, nam kaže tudi veliko število obiskovalcev in pa naših dragih gostov, ki se iz leta v leto vračajo na naš dogodek. Na tem mestu se moramo zahvaliti našim zvestim sponzorjem (Občina Škofljica, Pekarna Pečjak d.o.o., Rujz design d.o.o., Bossplast d.o.o., Igor Zupančič s.p., Buki Matej Bukovec s.p., Mesarstvo Blatnik d.o.o., SBS bar-Pečar d.o.o,  Križman d.o.o., BTS Company d.o.o., SBS trgovina d.o.o., Pigo d.o.o. pisarniški material, Tipo investicijske gradnje d.o.o., GP Enes d.o.o.,  BlackBlox - 3B+D d.o.o., SLIK Žnidaršič Jože s.p.,  Muhamed Šabič s.p., Servis dvigal Miroslav Buh s.p., Parketarstvo Zgonec Robert s.p., Avtostoritve Zajec d.o.o., GPS Grad gradbeno podjetje d.o.o, Pneumatic d.o.o., Gostilna Čot Franc Bolha s.p., Mesarija Promes d.o.o., Metod Podržaj d.o.o., Matevž Strgar s.p.), ki nam pomagajo, da lahko naši mladi tekmujejo v državnih ligah in da na zdrav način preživljajo svoj prosti čas – ne na ulici, ampak v športni dvorani. Upamo in želimo si, da nas bodo podpirali še naprej in da se jim bodo pridružili še kateri. Zavedamo se, da gospodarska situacija ni rožnata, vendar upamo, da nam je vsem skupaj mar za našo mladino, saj se v športu naučijo zdravega življenja, kolegialnosti, delavnosti in discipline.

S to prireditvijo smo simbolno zaključili sezono 2014/15. Prinesla nam je veliko uspehov in veselih trenutkov, pa tudi nekaj grenkobe – tako pač je v športu. V celoti smo z njo zelo zadovoljni, še posebej zato, ker se na vadbo rokometa vpisuje vse več otrok in prav v naslednji sezoni bomo tekmovali v državnih ligah v prav vseh kategorijah. Kar pa se prireditve Igram rokomet in plešem tiče,  smo si vsi soglasni, da se je lepo prijela in je postala nepogrešljiv dogodek v letnem  koledarju prireditev na Škofljici.

V nedeljo smo pospravili prireditveni prostor, očistili okolico in presortirali odpadke, ki smo jih že med samo prireditvijo zadovoljivo ločevali in s tem dejanjem tudi končali letošnjo prireditev Igram rokomet in plešem.

 Vse vas že zdaj vabimo na prireditev v letu 2016, seveda pa tudi,  da se nam pridružite že na tekmah, na tribuni v dvorani, kjer bodo naši mladi športniki od konca septembra naprej spet branili barve občine Škofljica.

Za ŠD Škofljica – Janez Rigler

Najnovejše fotografije

fb skofljica fb30 fbfrklje

Kontakt

Športno-rokometno društvo Škofljica

Šmarska cesta 3
1291 Škofljica

e-mail: sdskofljica@gmail.com

 

DŠ: SI 92939805

TRR: SI56 0430 2000 2959 648 (Nova KBM d.d.)

Kaj delamo

 

Delo Športno-rokometnega društva Škofljica je usmerjeno v delo z mladimi, kar je in bo prioriteta tud v prihodnje. Na vsakodnevnih treningih mlade učimo delovnih navad, jih vzpodbujamo h timskemu delu in odgovornosti do soigralcev, opozarjamo na pomembnost kolektivnega duha. Šport v klasičnem pomenu pa pride na vrsto šele ob koncih tedna, ko se igrajo tekme. Takrat se lahko sprostimo, uživamo v igri, v športnem navijanju, smo veseli ob zmagah in malo manj ob porazih. To je priložnost za druženje vseh krajanov in tudi to je naš cilj in naša naloga. V času modernih tehnologij smo pozabili na širše druženje, pozabili smo na to, da je lepo iti v soboto na tekmo in navijati za naše.

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran